Natural Body Care Products
-30%

Adriatic Pearls

690,00 kn 483,00 kn

Iluminirajući serum za lice

Sinergija prirodnih mediteranskih sastojaka i bisernastog luksuza koja naglašava ljepotu i ženstvenost: biseri, esencijalni morski minerali i inovativni ekstrakt autohtonog mediteranskog rogača s klinički dokazanom djelotvornošću u povećanju luminoznosti i hidrataciji na staničnoj razini. Pruža trenutni efekt zdrave, nježne luminoznosti pod svjetlom sunca ili reflektora, koji vraća život svim tipovima kože, a posebno koži koja djeluje umorno i sivo, te također iluminira tamne krugove okoloočnog područja.

Arbotega Dubrovnik product_badges

Share:

Ključni sastojci

Biseri su simbol bogatstva, mora i savršenstva ženstvene ljepote. Sastoje se primarno od kalcija, a minerali mora od natrija i magnezija. Sjedinjeni su iluminirajućem serumu Biser Jadrana kao idealni balans esencijalnih minerala morskog podrijetla za remineralizaciju stanica kože.
Ekstrakt rogača je komponenta seruma koja simbolizira morsku obalu. Pradomovina rogača (Ceratonia siliqua, L.) je mediteranska regija. Ova drevna biljka cijenjena je od davnina zbog hranjivosti svojih plodova. Naziva se još i „kruh svetog Ivana“ jer se po predaji Ivan Krstitelj hranio njom dok je živio u divljini. U suprotnosti s njezinom bogatom poviješću, tek nedavno je prepoznata i njezina iznimna kozmetička vrijednost. Prirodni peptidi i aminokiseline ekstrakta sjemenki mediteranske biljke rogača klinički dokazano:

1.) Povećavaju izgled blistavosti kože
2.) Povećavaju nivo hidracije

Ekstrakt rogača djeluje na homeostazu vode u koži na nizu razina: puni, vodi i zadržava vodu u koži povećanjem ekspresije ključnih hidracijskih elemenata: hijaluronske kiseline, filagrina, vodenih kanalića akvaporina te claudina 1.
Nanijeti ujutro na očišćenu kožu lica i područje oko očiju, izbjegavajući kontakt s očima, te nježno utrljati. Nastaviti njegu zaključavanjem vlage i blistavosti u kožu s hidratantnim boosterom Kontonjata sorbetom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Adriatic Pearls”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *